TODOR-COM preduzeće za proizvodnju, promet i usluge osnovano je 2003. godine u Nišu. Osnivač i vlasnik preduzeća je Kocić Nebojša, a osnovna delatnost preduzeća je proizvodnja drvene, pvc i alu stolarije.

Za proteklih 20 godina TODOR-COM dostiže visok rejting i dobar poslovni imidž stabilnog preduzeća među svojim kupcima i trgovcima na području celog Balkana. O kvalitetu naših proizvoda i o uspešnosti naše firme govori dugoročna saradnja sa preko 200 klijenata iz zemlje i inostranstva. Uz visok kvalitet proizvoda, koji je naš prioritet, TODOR-COM nudi veoma konkurentne cene, kratke rokove isporuke, tehničku podršku, asistencije i savete.

Kvalitet i stručnost zaposlenih, najkvalitetniji alati i oprema, stalna ulaganja u poboljšanje proizvodnog procesa i kvaliteta finalnih proizvoda, orijentacija ka permanentnom proširenju proizvodnih kapaciteta, saradnja sa najpoznatijim svetskim proizvođačima i dobavljačima repromaterijala i najkonkuretnije cene na tržištu, svrstavaju preduzeće TODOR-COM u lidere u proizvodnji i trgovini navedenih proizvoda.

Glavni cilj i vizija našeg preduzeća su da stalnim ulaganjem u razvoj i proizvodnju izvrši proširenje u građevinckoj ali i ostalim industrijama, privatnim subjektima.